MYLEA HAIR EXPERT • MHE •

MYLEA HAIR EXPERT • MHE •

RM80.00

  • All In One Hair Solution- Combination 3 in 1
  • Syampoo + Conditioner + Serum
  • Dengan Haruman Lemon & Madu yg akan menyejukkan kepala anda sehari suntuk!
    Kesan Dapat Dirasai Selepas Penggunaan!

MYLEA HAIR EXPERT – MHE
====================
All In One Hair Solution-
Combination 3 in 1
Syampoo + Conditioner + Serum
Dengan Haruman Lemon & Madu yg akan menyejukkan kepala anda sehari suntuk!
Kesan Dapat Dirasai Selepas Penggunaan!

Menyelesaikan masalah
•••••••••••••••••••••••••
••Rambut Gugur Kronik
••Rambut Kusut
••Rambut Kering
••Rambut Rosak
••Kulit Kepala Kelemumur
••Kulit Kepala Berminyak
••Kulit Kepala Gatal
••Rambut Beruban
••Rambut Kurang Lebat
••Melembutkan rambut
••Rambut bercabang dan putus
••Masalah rambut dan kulit kepala berbau
••Masalah kulit kepala berkuping

Cara Penggunaan MHE
••••••••••••••••••••••••
••Basahkan sikit rambut dalam 30% je..Kalau boleh jgn sampai basah lencun sebab nanti serum tak sampai ke kulit kepala.. Kalau rambut panjang perah dulu air sebelum letak MHE
••Letak sedikit je atas tapak tangan,so pakai sikit je pun dah cukup utk 1 kepala..
••Ramas2 rambut selama 2 minit dan biarkan kejap selama 3 minit..kalau yg rambut panjang nasihatkan kepit kejap biar die bergumpal so serum akan rata dan turun sampai ke kulit kepala
••Lepas 2 ke 3 minit kite akan dapat tengok buih akan semakin menghilang sebab syampoo ni jugak sekali dengan perapi so perapi khas utk melicinkan dan melembutkan rambut dan kebiasaannya perapi mmg tak berbuih..tapi Mylea Hair Expert banyak buih..!! but no chemicals ok, dijamin 100%..!!
••Lepas tu bilaslah

#mylea #myleahairexoert #myleaskincare #shampoo #conditioner #serum